vineri, 24 octombrie 2008

Împătimiţii jocurilor de noroc

"Unul din zece români a intrat cel puţin o dată într-un cazinou, iar la loto joacă săptămânal 500.000 de oameni."

"Am jucat la cazinou de multe ori.Viaţa de noapte, femeile frumoase şi lumea oamenilor cu bani m-au fascinat din prima clipă.Pot spune ca este o dependenta si am incercat de multe ori sa renunt la ea.Am pierdut multi bani si mi-a provocat multe necazuri."



"Industria jocurilor reprezintă afaceri profitabile, bani mulţi, distracţii pentru
marii bogătaşi, dar în acelaşi timp un magnet pentru lumea interlopă şi teren propice pentru tot felul de delicte"
Bătălie mondială pentru acapararea lumii cazinourilor. Jocurile de noroc reprezintă una dintre cele mai profitabile afaceri.
De aceea, pe întreaga planetă au apărut cazinouri care se întrec în oferte atractive şi lux.
În fiecare zi, apar ştiri despre noi investiţii în domeniu care revendică titulatura de cel mai mare cazinou din lume.
Dacă, până nu demult, Las Vegasul era recunoscut drept incontestabila capitală a jocurilor de noroc, Peninsula Macao este pe cale să devină noul centru mondial al cazinourilor.
Clienţii cazinourilor joacă zilnic sume mari de bani. Printre aceştia se numără magnaţi în căutare de senzaţii tari.
În lume, sunt destui oameni fascinaţi de câştiguri fabuloase la ruletă şi mese de black-jack. În afară de prosperii oameni de afaceri, din clientela cazinourilor nu lipsesc interlopii. Mulţi dintre jucătorii împătimiţi şi-au pierdut averile la jocurile de noroc, care sunt o boală cultivată cu grijă.
Facultatea de Gambling din Las Vegas (Nevada) este unică în lume în privinţa studiilor pe care le oferă, cu scopul manipulării clienţilor cu bani mulţi. Dacă printre primele cazinouri din lume s-au numărat faimoasele şi rău-famatele saloonuri, pe care le cunoaştem din westernurile americane, astăzi acestea se întrec în opulenţă şi în strategii de atragere a publicului.
Adeseori, sunt combinate cu hoteluri, restaurante, centre de shopping, nave de croazieră şi alte atracţii de vacanţă. Unele dintre ele oferă spectacole de divertisment de mare anvergură, cu nume celebre pe afiş. În întreaga lume există circa 4.750 de cazinouri.




Niciun comentariu: